Om os

Renovation er for mange lig med lugtgener, overfyldte affaldsbeholdere og store skraldebiler – en almindelig del af gadebilledet og gårdmiljøer, men sådan behøver det ikke at være. Slet ikke, hvis du spørger os …

Vi er Aerbin

En dansk virksomhed med ét hovedformål; at udvikle og integrere renovationsløsninger, der sparer samfundet penge og tid – og på samme tid sikrer et sundt, bæredygtigt fundament for byområder, boligkarrér eller tilsvarende for at opnå en grønnere profil. Renovation er en vigtig del af samfundet, det er sund fornuft at bruge tid og ressourcer på at gøre det rigtigt, første gang.

Virksomheden blev stiftet i 2005. Vi har siden installeret flere tusinde tanke fordelt på hundredevis af renovationsanlæg i nye, såvel som eksisterende bygninger. Vi så merværdien i skraldesugssløsninger – både de økonomiske, miljømæssige samt sociale aspekter. Efter mange år, med grundig research, udvikling og test, har vi den nødvendige viden, der sikre vores kunder et driftsikkert anlæg, fra dag ét.

Nogen kender os måske under et andet navn, Dansk Skraldesug, men Aerbin er nutiden og fremtiden.

Vi er den samme virksomhed, med samme viden og know-how, men vi har ændret én ting; vores fokus. Vi ønsker ikke blot at levere renovationsløsninger lokalt. Vi ønsker at levere affaldsløsninger til hele det europæiske marked og går målrettet efter at blive markedsledende under hensyntagen til miljø, gældende regulativer og lovgivning. Vi vil fortsat udvikle, producere og markedsføre fremtidens systemer til sortering og automatisk indsamling af affald i bolig- og byområder.

 

Fakta

Virksomheden beskæftiger mere end 40 mand. Vi har egen produktion, udvikling- & projekterings samt montage/service afdeling.

Fokus på godt samarbejde

Selvom om det er en kliché, så er vores kunder altid i centrum. Vores tætte samarbejde med bygherrer, arkitekter og ingeniører giver vores kunder ro i maven og garanti for, at de bedste løsninger bliver udviklet og integreret.

Lige fra begyndelsen har vi haft vores egen produktion. Vi kender derfor alle komponenter, hvorfor vi kan udvikle løsninger, der er fremtidssikret – både når det gælder teknologi, men også mekanik – som fx mobile løsninger, kompakt- og fraktionsløsninger.

Vores affaldsløsninger kan servicere alt fra en mindre boligkarré til store byområder. Der er næsten ingen grænser… Vi har det rigtige setup til at løfte alle former for renovationsløsninger.