Drift & Vedligehold

Vi leverer, hver gang. Og tilbyder selvfølgelige at drifte og vedligeholde jeres renovationsløsning.

Og det gælder både mobile-, kompakt- eller fraktionsløsninger – uanset fabrikant.

Når anlægget er opført og klar til at blive taget i brug, sikrer vi os, at alt er, som det skal være – og det gør vi også løbende, hvor I som kunde kan tegne en serviceaftale. Det giver ro og driftsikkerhed.

Hvordan fungerer det?

Vi har to typer for service:

  • Daglig service – hvor vi rykker ud ved tilkald og løser daglige driftsforstyrrelser og eventuelle stop på anlægget.
  • Årlig service – hvor anlægget gennemgås for at sikre, at det hele tiden fungerer optimalt. Derudover foretages en generel vedligeholdelse for at forlænge levetiden. Ved årlig service tegnes en serviceaftale.

Fagfolk

Vores servicepersonale er veluddannede fagfolk med stor erfaring på området. Vi har været i branchen i mange år, hvorfor erfaring og ekspertise går hånd i hånd - en ballast I som kunde kan nyde godt af.

Samarbejde

Vi gør alt for at servicere vores kunder og deres renovationsløsninger. Vi samarbejder derfor med flere renovationsselskaber, som sørger for at orientere os om eventuelle uregelmæssigheder - vi er proaktive, bogstaveligt talt.

Kontakt os

Kom i kontakt med vores servicechef

Lene Dige Price

Tlf.: +45 20 60 60 22
E-mail: service@aerbin.dk

Driftforstyrrelser

<p>Har I et affaldssug anlæg uden servicekontrakt, hvor I til tider oplever driftforstyrrelser, skaktstop eller rørstop, så kontakt os på vores servicemail. Vi servicere og drifter alle typer af anlæg uanset fabrikant.</p>

service@aerbin.dk